inspiring-denmark

Om Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale konferencer til regionen. Inspiring Denmark er en selvstændig fond, som finansieres af midler fra bl.a. Syddansk Vækstforum, kommuner, hoteller og konferencesteder. Vi hjælper forskere og erhvervspersoner med at vinde og planlægge internationale kongresser på et højt og professionelt niveau.

En top-tunet organisation, der er til for dig!
Inspiring Denmark har til formål at styrke erhvervsturismen og vidensvæksten i regionen ved at tilbyde gratis rådgivning til mødeplanlæggere, enkeltpersoner eller organisationer med visioner om at afholde møder, kongresser eller konferencer i regionen. Er du en af ovennævnte, så kommer du i kærlige hænder på et erfarent og professionelt team. Vi har afprøvet tingene i praksis. Vi ved, hvad der skal til for, at du kan realisere dine mål. Brug os. Det koster ikke en krone.

I Region Syddanmark har vi en vision
Vi vil være Danmarks førende destination for internationale konferencer og kongresser uden for København. Vi har beliggenheden, vi har faciliteterne, og vigtigst af alt, så har vi de faglige og personlige kompetencer, der skal til. Vi har været med til at sikre, at der i Region Syddanmark blev afholdt 23 internationale kongresser i 2015, og 20 internationale kongresser i 2016. I 2017 får Fyn besøg af 1675 deltagere til konferencer og kongresser arrangeret af forskere på hhv. OUH og Klinisk Institut på SDU, hvilket genererer en omsætning på ca. 11,892 mio. kr. i turismeerhvervet.
Resultatet af en succesfuld konference er inspiration og et stærkere netværk. Hvis du kommer hjem fuld af ny energi, fuld af nye idéer og med en lang liste over nye og spændende forretningsforbindelser og et brændende ønske om at vise verden, at du kan gøre en forskel, så har det været en inspirerende konference.

Vi er mange, der sikrer din succes
Det er denne atmosfære, denne læring og denne entusiasme, vi gerne vil stimulere. Heldigvis har vi et godt grundlag i regionen for at gøre det. Og vi er klar med en række værktøjer, som kan medvirke til at øge læringen og bidrage til en god oplevelse af konferencen i kraft af en større involvering af deltagerne. Inspiring Denmark bliver støttet af Region Syddanmark, en række kommuner i Syddanmark, hele erhvervsturisme-industrien, de største vidensinstitutioner i regionen og et bredt felt af professionelle kompetencer. Et stærkt netværk og samarbejde, der har forpligtet sig til at sikre, at dit arrangement bliver en succes.

Inspiring Denmark er medlem af to internationale netværk indenfor møde- og kongresområdet.