10 gode grunde

Der er masser af gode grunde til at afholde din næste kongres eller konference i Syddanmark.

- Her er 10 af dem:

 

1. Erfaring & faciliteter

Syddanmark har mange års erfaring med at organisere og afvikle møder, konferencer og kongresser. Vi har alle de faciliteter, der skal til for at skabe en god kongres – fra moderne infrastruktur til kulturelle oplevelser. Og så er det nemt at komme hertil og at komme rundt.

 

2. Nem adgang til og fra hele verden

Syddanmark er nem at komme til. Billund og Københavns Lufthavn er to trafikale knudepunkter og giver tilsammen direkte adgang til 170 byer over hele verden.

 

3. Solid regional infrastruktur

Syddanmark er nem at komme rundt i. Fra Billund Lufthavn er der ½ times busdrift til udvalgte byer i regionen, og flere kommer løbende til. Fra Københavns Lufthavn er der togforbindelser til hele regionen. Det tager eksempelvis kun 2 timer at komme til Odense. Det er ofte den tid, det tager at komme fra lufthavn til bymidte i hovedstæder og storbyer.

 

4. Mødesteder til ethvert formål

Syddanmark har inspirerende mødefaciliteter. Slotte, historiske bygninger og museer. Der er ingen grænser for fantasien. Eller for størrelsen. Messe C i Fredericia har mødelokaler med plads til op til 700 gæster og hele 10.000 siddende gæster i messehallerne. Regionen har et bredt og varieret udvalg af fantastiske mødesteder – til lands, til vands eller i byen. Valget er dit.

 

5. 20.000 hotelværelser inden for kort afstand

Syddanmark har 20.000 hotelværelser i alle kategorier og prisklasser. De korte afstande mellem regionens byer betyder, at Syddanmark kan lægge hus til store kongresser. Og tiden i bussen mellem konferencested og hotel kan udnyttes effektivt til en introduktion til området, man kører igennem, til at forberede til eller samle op på møde-, konference- eller kongresdagen, facilitering af netværksøvelser og meget andet.

 

6. En grøn destination

Syddanmark er en grøn destination, og her er højt til himlen. Regionens byer er kendetegnet ved grønne områder og udsigt til vand. Og bæredygtighed er vigtig for vores mødesteder. Sammenlignet med andre destinationer er her meget rent og trygt og sikkert at færdes.

 

7. Masser af muligheder uden for mødelokalet

Spis middag som H.C. Andersen. Tag på picnic i Arne Jacobsens sommerhus eller mellem kunst. Lær og leg med LEGO eller i det grønne. Oplev historiens vingesus på museer eller slotte. Mulighederne er mange og inspirerende.

 

8. Kulturelle tilbud en mas

Syddanmark rummer uanede kulturelle muligheder. Der er rige muligheder for dejlige oplevelser på egne hånd. Regionens byer rummer museer, teatre, attraktioner, restauranter og shopping-muligheder for enhver smag.

 

9. Kompetencer og viden i verdensklasse

Syddanmark har kompetencer og viden i verdensklasse inden for et væld af områder: Energi, offshore, velfærdsteknologi, robotteknologi og meget andet. Der er altid en ekspert ved hånden, som kan bruges som spændende og relevant oplægsholder ved din kongres.

 

10. Syddanmark har øget fokus på indlæring

Inspiring Denmarks mødesteder har fokus på, at du og dine deltagere skal få det bedste udbytte af jeres fælles kongres. De kan indgå som seriøs sparringspartner og være med til at sætte fokus på arbejdsmetoder og værktøjer, der kan styrke og underbygge formålet med netop din kongres.