3 skarpe til ambassadør Arne Rahbek

Vi har stillet tre spørgsmål om internationale konferencer og ambassadørrollen til Arne Rahbek, Community and Project Communication Manager hos Vattenfall.


1. Hvad er din erfaring med internationale konferencer?

“Jeg har været med på mange internationale konferencer gennem min tid. Både som speaker og almindelig deltager.
Jeg har dog ikke arrangeret konferencer, men jeg har haft mange andre roller i forbindelse med dem. Både i min tid hos TREFOR (EWII) og nu her hos Vattenfall.”

Man har brug for sparring.

2. Hvordan vurderer du Inspiring Denmarks rolle?

“Jeg vurderer den som meget vital og afgørende for at tiltrække de internationale konferencer til vores region. Man har brug for sparring.
Selvfølgelig har værterne netværket, men i forhold til det praktiske såsom selve buddet og hotelaftalerne, der har man brug for en sparringspartner. Og der er Inspiring Denmark en væsentlig bidragsyder i at få arbejdet til at hænge sammen.”

3. Hvorfor valgte du at takke ja til at blive ambassadør for Inspiring Denmark?

“Jamen det er fordi jeg mener, at jeg har noget at bidrage med i forhold til mit netværk og meget andet. Det har været svært inden for mit område, men jeg håber stadig, at jeg har en rolle at spille. Det svære inden for vindmølleindustrien lige nu er, at den flytter ned mod Hamborg. Den danske vindmølleindustri er udfordret i disse år, da flere aktiviteter flytter mod Hamborg-området.

Heldigvis har vi i Syddanmark fortsat et stærkt felt inden for bæredygtig energi og den grønne satsning generelt. Så jeg ser stadig mange muligheder for internationale konferencer her.”

Billede: Søren Madsen

Læs mere om Arne Rahbek og Vattenfall her.


Vil du møde flere ambassadører? 

Mød Inspiring Denmarks ambassadører her.

FAKTA

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Vi arbejder for at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark i samarbejde med blandt andet forsknings og uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommuner.

Læs mere om Inspiring Denmarks arbejde her.