Arrangementer

Inspiring Denmark har siden etableringen af ambassadørkorpset afholdt en række ambassadørarrangementer. Få et gensyn eller en forsmag her.

 

14.11.19 Odense Congress Center – NATURE ENERGY PARK 
Aftenen vil byde på oplæg fra Senior Partner ved Percepti Global Christopher Rycroft og fire korte talks fra konferenceværter – se mere nedenfor i invitationen.

program

 

01.11.18 Messe C 
Aftenen vil byde på oplæg fra General Partner for investeringsfonden ONSET Ventures, Shomit
Ghose og antropolog Dennis Nørmark.

program

20.09.18 Galleri Galschiøt 
Aftenen bød på oplæg om erfaringerne med Speakers Dinner af ledende overlæge Bjarne Rønde Kristensen samt rundvisning og fortælling om stedet af galleriejer Jens Galschiøt.

02.11.17 Odeon 
Dagen bød på oplæg om “Effekten af at holde en konference” af Thomas Trøst Hansen, samt “Nudging og adfærdsdesign” af Morten Sehested Münster.

 

programpic

28.08.17 Comwell Kolding 
Et branchefokuseret netværksarrangement for udvalgte ambassadører. Aftenen bød på både netværksmiddag og foredrag på Comwell Kolding.

03.11.16 TRINITY Hotel & Konferencecenter 
Dagen byder på oplæg om “Primadonnaledelse” og om hvordan et stærkt internationalt netværk og afholdelse af konferencer kan booste den personlige karriere, virksomheden og Syddanmark.

 

programpic

12.05.16 NYBORG STRAND Hotel & Konferencecenter 
Dagens program byder både på et inspirerende fagligt indlæg og præsentation af andre ambassadørers succesfulde kongresforløb, hvor der er mulighed for at dele erfaringer og oplevelser i forbindelse med værtsrollen for internationale kongresser.

 

programpic

16.03.16 Odense Congress Center 
Et branchefokuseret netværksarrangement for udvalgte ambassadører. Aftenen bød på både netværksmiddag og musikalsk underholding på Odense Congress Center.

17.11.15 LEGOLAND Hotel & Conference
En inspirerende dag med netværk og fokus på fremtidens mødeform. Dagens talere stiller skarpt ind på fremtidens krav, og vi tager udgangspunkt i dine positive oplevelser og erfaringer fra konferencer.

pic

05.11.15 Radisson Blu H.C. Andersen Hotel 
Et branchefokuseret netværksarrangement for udvalgte ambassadører. Aftenen bød på netværksmiddag på “Under lindetræet” efterfulgt af musikalsk indslag i Carl Nielsen salen på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel.

Billede 055

18.05.15 Hotel Svendborg & Maritimt Center
Bliv endnu bedre til at motivere dine medarbejdere til at dele viden, hør historien om Biosynergy A/S – der nu er Europas førende indenfor specialdesignede is til patienter med særlige behov og nyd en skøn middag på havnen.

program pic

comwelkolding240x170

13.11.14 Comwell Kolding & Koldinghus 
Dagens tema var Møder, og der blev diskuteret hvordan man tiltrækker flere, og gør dem mindeværdige

 

programpicvideo

vingsted240x170

08.05.14 Vingsted Hotel & Konference
Innovation og vækst var det gennemgående tema for dagen, der bød på oplæg fra ledende erhvervsfolk, både regionale og udenlandske.

 

programpicvideo

munkebjerg240x170

28.11.2013 Munkebjerg Hotel 
Hvordan opbygger og udnytter man sit netværk? Dette spørgsmål blev diskuteret gennem erfaringer fra Inspiring Ambassadors netværket, og der blev givet gode råd fra en erfaren erhvervscoach.

programpicvideo

hindsgavl240x170

30.05.2013 Hindsgavl Slot
Det stod i internationaliseringens tegn da Inspiring Ambassadors mødtes på Hindsgavl Slot, hvor også vigtigheden af design og innovation blev præsenteret.

programpicvideo

kellerspark240x170

15.11.2012 Comwell Kellers Park
Temaet for dagen var Værtskab, hvor tidligere værter fra både Syddanmark og De Olympiske Lege i London delte deres erfaringer.

programpic

trapholt240x170

10.05.2012 Trapholt Museum
Netværket Ambassadors of Inspiring Denmark blev skudt i gang på Trapholt Museum, hvor dagen bød på officielle udnævnelser og paneldebat faciliteret af Clement Kjersgaard.

programpic