Vær med til at finde fremtidens mødeformer, der skal de sætte nye standarder for konferencerne i Syddanmark.

Nye, spændende mødeformater skal sikre et større udbytte, når vi mødes og udveksler viden på fremtidens konferencer. Med dine idéer og forslag er du med til at sætte ord og form på, hvordan vi mødes og udveksler viden. Målet er, at vi sammen får sat Syddanmark på verdenskortet som inspirerende og international mødedestination.

Hent invitationen her.

.

Som deltager får du

12 timer i inspirerende omgivelser hos Volkerts Fylke i Kolding med spændende oplæg fra Innovation Labs Mads Thimmer. Derudover kan du forvente:

  • Inspirerende oplæg om fremtidens mødeformer
  • Indsigt og erfaring med konceptudvikling og Hackathon-formatet
  • Inspiration til dine egne møder, konferencer og events
  • Netværk med andre fagfolk, specialister og kreative ildsjæle
  • Lækker mad og drikke fra Volkerts dygtige kokke

.


Tilmeld dig

Du forhåndstilmelder dig via nedenstående link inden tilmeldingsfristens udløb d. 15. december. Grundet er begrænset antal pladser forbeholder vi os retten til at fordele pladserne mellem de tilmeldte. Du vil få tilbagemelding på, om du er med senest d. 17. december.

Forhåndstilmeld dig i dag lige her.

.


Hvem er vi?

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen. På den måde er vi med til at styrke væksten inden for viden, økonomi og erhverv.

Læs mere om os her.

Innovation Lab stræber efter at give dig viden om de digitale udfordringer, som din organisation står overfor og levere indsigt i, hvordan du håndterer dem. Her vil CEO og cofounder af Innovation Lab, Mads Thimmer, give dig introduktion til hackathon-begrebet, konceptudvikling og den gode pitch.

Læs mere om Mads og Innovation Lab her.

Volkerts Fylke er et moderne venue med masser af plads og et af Koldings måske smukkeste lokaler. Med god akustik og fleksible rammer er den gamle fabrik et multirum, der imødekommer alle tænkelige behov.

Læs mere og gå på opdagelse i rammerne her.