Bliv kongresvært

Der er mange gode grunde til at stå i spidsen for en international kongres i Syddanmark. Vi har samlet nogle af de vigtigste her


1. Du får international eksponering og personlig anerkendelse

Som kongresvært får du mulighed for at eksponere dit fag og dine resultater både i Danmark og internationalt. Det giver prestige og respekt – og du bliver både synlig og relevant for betydningsfulde personer inden for dit felt.

2. Du sætter turbo på dit netværk

Du får mulighed for at skabe et værdifuldt netværk med kollegaer og samarbejdspartnere fra hele verden. Netværk, der kan danne grundlag for fremtidigt samarbejde, uanset om det gælder forskning, udveksling af erfaringer eller salg. 

3. Du tiltrækker internationalt talent

Afholdelse af en international kongres sætter din organisation eller virksomhed på verdenskortet og tiltrækker udenlandske forskere. Disse kan bidrage med til at højne kvaliteten i forskningsmiljøet. I erhvervslivet bliver nye talenter fra ind- og udland opmærksomme på din virksomheds ambitionsniveau, og du styrker dermed grundlaget for rekruttering af nye medarbejdere. 

4. Du skærper det faglige niveau og motivationen internt

En international kongres betyder ny viden og inspiration. Det skærper niveauet på din institution eller i din virksomhed. Og det styrker motivationen hos kollegaer, ansatte og studerende.

5. Du styrker Syddanmark

Udover det faglige udbytte, har kongresser en samfundsmæssig og økonomisk effekt. Internationale kongresser trækker viden og talent til Danmark og sætter institutioner, regionen og Danmark på verdenskortet. Internationale kongresser skaber desuden god omsætning – til gavn for både vækst og beskæftigelse.

Vil du vide mere om dine muligheder som kongresvært – og kunne du tænke dig at høre, hvordan Inspiring Denmark kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag.


Vil du læse mere om, hvad det betyder at være konferencevært? Så læs mere her på “En værts erfaringer”.

FAKTA

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Vi arbejder for at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark i samarbejde med blandt andet forsknings og uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommuner. Læs mere om Inspiring Denmarks arbejde her.