Nyheder & Presse

20.06.2019

Månedens Mødested: Ro og traditioner midt i den danske pulsåre

Midt i landet og tæt på det hele ligger Best Western Plus Hotel Fredericia. En del af Best Western-koncernen, der skaber oplevelser om det gælder familieferien eller deltagelsen i konferencer og messer. Læs mere.

.

12.06.2019

Konferencer giver mulighed for at positionere sig

”Det er en anerkendelse af vores virke og forskning, at forskningsgruppen er valgt som værter i 2019,” fortæller en stolt Jens Troelsen. ”Og vi slog da også på, at vi ’fik den hjem til Danmark’, da vi skrev ansøgningen til komitéen.” Læs mere.

.

06.06.2019

Tværfaglig konference skal sikre et godt arbejdsliv

207 forskere fra 23 lande mødtes i Odense, da konferencen WDPI – Work Disability Prevention and Integration Conference for første gang kom til Danmark. Læs mere.

.

04.06.2019

Månedens Mødested – Comwell har konferencerne i hjertet

Comwell Kolding har hjemme midt i Syddanmark omkranset af vand, skov og by. Et konferencested, hvor både beliggenhed, atmosfære og image er i balance. Læs mere.

.

21.05.2019

Europæisk cykelkongres besøger cykeløen Fyn

Det er lykkedes at tiltrække den prestigefyldte årskongres for den europæiske cykleunion (UEC) til Fyn og Odense, og derfor har generalsekretæren for UEC, Enrico Della Casa og formanden for Danmarks Cykle Union, Henrik Jess Jensen, netop besøgt Fyn. Et besøg, som kan betyde flere events på Fyn i fremtiden. Læs mere.

.

18.05.2019

IMEX Frankfurt – egen medicin fra en messestand

IMEX Frankfurt er en af de tre store europæiske messer på mødemarkedet. Derfor er det også et godt sted at være, når vi skal præsentere mulighederne for at afholde en konference i Syddanmark. Og så er det et godt sted at få en fornemmelse af, hvad der rør sig i branchen. Læs mere.

.

15.05.2019

Denmark Seeking to Drive Stronger “Outreach” Benefits for International Meetings

Denmark’s four leading meetings destinations, among these Inspiring Denmark, have banded together to launch a new outreach program designed to give international conventions more impact for both associations and destinations. Read more.

.

08.05.2019

Konferencen som en vej mod bedre patientbehandling

Der er mange gode grunde til at stille sig i spidsen for en konference. For Lillian Marcussen var det primært chancen for at styrke det tværfaglige samarbejde inden for en patientgruppe, der ofte lander mellem to stole. Læs mere her.

.

08.04.2019

Månedens Mødested: ”En kulturel oase i Odense”

I hjertet af Odense mødes kreativitet, konferencer og kærlighed til kunden. Kom tættere på ODEON og Radisson Blu H. C. Andersen Hotel. Læs mere her.

.

28.03.2019

Stærkt samarbejde sender førende ingeniører til syddansk hovedstad

Verdens førende ingeniører mødes i den Sønderjyske hovedstad, når den 13. udgave af årskonferencen IEEE CPE POWERENG slår dørene op til en verden af elektronik. Læs mere her.

.

25.03.2019

Fotokonkurrencen “En stemning af Syddanmark”

Hjælp os med at vise Syddanmark frem ved at deltage i vores fotokonkurrence dette forår. Konkurrencen løber fra d. 15. april til d. 15. juni 2019. Læs mere og deltag her.

.

22.03.2019

Anerkendt forskningsenhed fik bemærkelsesværdigt, internationalt besøg

Der har været fornemt besøg i Odense. Som forberedelse til prestigekonferencen ESMAC 2020, der afholdes i Odense i september 2020, var der d. 21.-23. marts site visit og bestyrelsesmøde. Læs mere her.

.

19.02.2019

Månedens mødested: Nærvær og natur hos Storebælt Sinatur

Fra moderne AV-udstyr til workshops i frugthaven. Storebælt Sinatur Hotel og Konference har et bredt mix af kunder, men alle bliver mødt med nærvær – og en skøn natur lige uden for døren.. Læs mere her.

.

13.02.2019

Hack konferencen

I januar samlede vi i Inspiring Denmark 20 skarpe fagfolk, ildsjæle og kreative specialister for i 12 timer at hacke konferencekonceptet. Målet var at løfte konferencerne i Syddanmark til nye højder i fremtiden og på den vis forberede os på fremtidens konferencer. Læs mere her.

.

01.02.2019

Hurra for Danmarks bedste værter i Syddanmark

38 % af alle kongresser og konferencer på dansk jord bliver afholdt i Region Syddanmark. Forklaringen ligger i en målrettet og yderst professionel satsning på området, som årligt giver syddanskerne en omsætning på næsten 8 mia. kroner. Læs mere her.

.