Nyheder & Presse

21.05.2019

Denmark Seeking to Drive Stronger “Outreach” Benefits for International Meetings

Denmark’s four leading meetings destinations, among these Inspiring Denmark, have banded together to launch a new outreach program designed to give international conventions more impact for both associations and destinations. Read more.

.

08.05.2019

Konferencen som en vej mod bedre patientbehandling

Der er mange gode grunde til at stille sig i spidsen for en konference. For Lillian Marcussen var det primært chancen for at styrke det tværfaglige samarbejde inden for en patientgruppe, der ofte lander mellem to stole. Læs mere her.

.

08.04.2019

Månedens Mødested: ”En kulturel oase i Odense”

I hjertet af Odense mødes kreativitet, konferencer og kærlighed til kunden. Kom tættere på ODEON og Radisson Blu H. C. Andersen Hotel. Læs mere her.

.

28.03.2019

Stærkt samarbejde sender førende ingeniører til syddansk hovedstad

Verdens førende ingeniører mødes i den Sønderjyske hovedstad, når den 13. udgave af årskonferencen IEEE CPE POWERENG slår dørene op til en verden af elektronik. Læs mere her.

.

25.03.2019

Fotokonkurrencen “En stemning af Syddanmark”

Hjælp os med at vise Syddanmark frem ved at deltage i vores fotokonkurrence dette forår. Konkurrencen løber fra d. 15. april til d. 15. juni 2019. Læs mere og deltag her.

.

22.03.2019

Anerkendt forskningsenhed fik bemærkelsesværdigt, internationalt besøg

Der har været fornemt besøg i Odense. Som forberedelse til prestigekonferencen ESMAC 2020, der afholdes i Odense i september 2020, var der d. 21.-23. marts site visit og bestyrelsesmøde. Læs mere her.

.

19.02.2019

Månedens mødested: Nærvær og natur hos Storebælt Sinatur

Fra moderne AV-udstyr til workshops i frugthaven. Storebælt Sinatur Hotel og Konference har et bredt mix af kunder, men alle bliver mødt med nærvær – og en skøn natur lige uden for døren.. Læs mere her.

.

13.02.2019

Hack konferencen

I januar samlede vi i Inspiring Denmark 20 skarpe fagfolk, ildsjæle og kreative specialister for i 12 timer at hacke konferencekonceptet. Målet var at løfte konferencerne i Syddanmark til nye højder i fremtiden og på den vis forberede os på fremtidens konferencer. Læs mere her.

.

01.02.2019

Hurra for Danmarks bedste værter i Syddanmark

38 % af alle kongresser og konferencer på dansk jord bliver afholdt i Region Syddanmark. Forklaringen ligger i en målrettet og yderst professionel satsning på området, som årligt giver syddanskerne en omsætning på næsten 8 mia. kroner. Læs mere her.

.