10 gode grunde

Der er masser af gode grunde til at afholde din næste kongres eller konference i Syddanmark – her er 10 af dem:

 

1. Erfaring og faciliteter

Syddanmark er hjemstedet for veteraner i mødebranchen, der har mange års erfaring med at organisere og afvikle møder, konferencer og kongresser. Vi har alle de faciliteter, der skal til for at skabe en god kongres; fra moderne infrastruktur til kulturelle oplevelser. Og så er det nemt at komme hertil og komme rundt.

 

2. Nem adgang til og fra hele verden

Syddanmark er nem at komme til. Billund og Københavns Lufthavn er to trafikale knudepunkter og giver tilsammen direkte adgang til 170 byer over hele verden. Derudover har vi mindre lufthavne i både Sønderborg og Odense.

 

3. Solid regional infrastruktur

Syddanmark er nem at komme rundt i. Fra Billund Lufthavn er der ½ times busdrift til udvalgte byer i regionen, og flere kommer løbende til. Fra Københavns Lufthavn er der togforbindelser til hele regionen. Det tager eksempelvis kun 1,5 time at komme til Odense med lyntoget. Det er ofte den tid, det tager at komme fra lufthavn til bymidte i udenlandske storbyer.

 

4. Mødesteder til ethvert formål

Syddanmark har inspirerende mødefaciliteter til dine mødedeltagere. Slotte, historiske bygninger og museer – der er ingen grænser for fantasien. Eller for størrelsen.  Syddanmark har et bredt og varieret udvalg af fantastiske mødesteder – til lands, til vands eller inde i bymidten. Valget er dit.

 

5. Over 20.000 hotelværelser

Syddanmark har flere tusinde hotelværelser i alle kategorier og prisklasser. De korte afstande mellem landsdelens byer betyder, at Syddanmark kan lægge hus til store kongresser. Tiden i bussen mellem konferencested og hotel kan I jo udnytte effektivt til introduktion til værtsbyen/-området, til at forberede eller samle op på dagen, til facilitering af netværksøvelser eller noget helt fjerde.

 

6. En grøn destination

Syddanmark er en grøn destination med udsigt til vand og højt til himlen. Byerne er kendetegnet ved grønne områder, hvor man kan mærke årstidens skiften. Bæredygtighed er vigtig for vores mødesteder – alle byer har hvert deres kendetegn inden for grøn omstilling, fra slow food til re- og upcycling. Her kan dine mødedeltagere opleve rene, trygge og sikre omgivelser, der er hyggelige og naturskønne.

 

7. Masser af muligheder uden for mødelokalet

Få et afbræk fra mødelokalet og nyd en middag på en Michelin-restaurant. Tag på picnic i det mange naturskønne skove og parker. Lær og leg med LEGO. Oplev historiens vingesus på museer eller slotte. Mulighederne er mange og inspirerende.

 

8. Kulturelle tilbud i massevis

Syddanmark rummer uanede kulturelle muligheder. Der er rige muligheder for dejlige oplevelser på egen hånd. Byerne rummer museer, teatre, attraktioner, restauranter og shoppingmuligheder for enhver smag. Derudover kan I jo trække et par timer ud til en af Syddanmarks mange, mange festivaler.

 

9. Kompetencer og viden i verdensklasse

Syddanmark har kompetencer og viden i verdensklasse inden for et væld af områder: energi, offshore, velfærdsteknologi, robotteknologi, forbrugeradfærd og meget andet. Der er altid en ekspert ved hånden, som kan bruges som spændende og relevant oplægsholder ved din kongres.

 

10. Syddanmark har øget fokus på indlæring

Mødestederne i det syddanske har fokus på, at du og dine deltagere skal få det bedste udbytte af jeres fælles kongres. Kongresstedets konferencekoordinatorer og mødedesignere kan indgå som seriøs sparringspartner og være med til at sætte fokus på arbejdsmetoder og værktøjer, der kan styrke og underbygge formålet med netop din kongres.