Inspiring Denmark med til at søsætte international konference

European Maritime Day – en af de største maritime konferencer i Europa – skal afholdes i Svendborg i 2024. Over tusinde maritime eksperter og beslutningstagere samles for at sætte fokus på vigtigheden af maritim økonomisk aktivitet, profilere aktiviteter og tiltag samt diskutere fælles muligheder og udfordringer inden for sektoren.
 
Svendborg Kommunes borgmester, Lars Erik Hornemann, takker blandt andet Inspiring Denmark for at have været med til at tiltrække konferencen: ”Vi har haft et godt og tæt samarbejde med en lang række samarbejdspartnere, der alle har vist stor interesse for at yde en indsats på hver deres felt. Det vil jer gerne anerkende og takke for” udtaler borgmesteren, og nævner Inspiring Denmark som én af samarbejdspartnerne.
 
Forretningschef i Fyns Maritime Klynge, Lars Ahrendtsen, ser værtskabet som en god mulighed for de maritime virksomheder og uddannelsesinstitutioner: ”Værtskabet sætter streg under Svendborgs position som internationalt maritimt centrum og styrker muligheden for at sætte dagsordenen for den maritime udvikling. Konferencen vil også være et stort udstillingsvindue for virksomhederne og de maritime uddannelser og ikke mindst ser jeg det, som en potentiel mulighed for at tiltrække nye virksomheder” siger han.