Inspiring Denmark på IMEX

IMEX, Europas største mødefagmesse, blev i 2017 afholdt i Frankfurt d. 16.-18. maj. Messen er en platform for både markedsføring og salg i mødebranchen, og Inspiring Denmark deltog under Visit Denmark´s paraply sammen med 13 andre virksomheder. Af virksomheder udenfor København deltog Visit Århus, Hotel Legoland samt Comwell og Scandic kæderne.

Formålet med deltagelsen var hovedsaligt at få mødeaftaler i stand med beslutningstagere, for derved at skabe synlighed omkring Syddanmarks styrkepositioner, og bakke op om den nationale strategi for Danmark som mødedestination. Mange kom forbi til ”A Happy Hour of Danish Hygge”. Den seneste tid har hygge været ret hot i de internationale medier, og standen var derfor populær, som det ses i videoen.

IMEX udmærker sig endvidere ved at have et solidt Hosted Buyer Program. I den forbindelse havde Visit Denmark en overordnet præsentation af Danmark som mødedestination, som de viste på standen for mødeopkøbere, der derefter blev inviteret til den danske stand.