Marsvin på dagsordenen

En målrettet indsats resulterede i, at 350 deltagere fra 25 lande sætter kursen mod Middelfart, når European Cetacean Society afholder deres årlige havpattedyrskonference den 29., 30. april og 1.-3. maj 2017 på Hindsgavl Slot i Middelfart.
Det har skabt stor begejstring blandt danske forskere, at konferencen i år bliver afholdt på Fyn. Det skaber en glimrende mulighed for, at danske forskere, særligt de yngre forskere og studerende, kan etablere og udvide deres internationale netværk og dermed skabe grobund for nye projekter i de kommende år, som vil være til stor gavn for et endnu mere globalt perspektiv i dansk forskning.

Hør marsvinene kommunikere under vandet 

Men det er ikke kun de indviede, som får glæde af arrangementet. Middelfart har i weekenden, hvor konferencen starter, udarbejdet et spændende program, så byens borgere også har mulighed for at få lærerige oplevelser med havpattedyr og marsvin på dagsordenen. Et meget avanceret lytte-kabel kommer fremover til at ligge fast i Lillebælt ved Dykkerklubben Marsvinet-Lillebælt, Strandvejen 266 i Middelfart. Hér vil alle have mulighed for i realtime at følge marsvinenes lyde, når de svømmer i Lillebælt.