Ambassadørarrangement i Vingsted

Vingsted Hotel og Konferencecenter lagde hus til et inspirerende ambassadørarrangement med faglige, aktive og kulinariske oplevelser. Vores ambassadører blev budt velkommen af Jack Nielsen, formand, og Birgitte Hee Olesen, direktør, Inspiring Denmark. De havde et ønske om et arrangement med information og inspiration – ja, sågar provokation. 

Der var fokus på samarbejde mellem offentlig og privat sektor, og et budskab, der blev taget op flere gange, var ”team up and be creative”. Dagens moderator var Steffen Kretz, journalist, vært på TV-avisen og rejsende korrespondent. Han styrede med sikker hånd og stemme dagen og bidrog med opfølgende og tankevækkende spørgsmål. 

Dagen bød desuden på en velkomst til et nyt medlem af Ambassadors of Inspiring Denmark, Diana Arsovic, Direktør ved Syddansk Sundhedsinnovation. Vi kunne også hylde ambassadør Birte Østergaard, som endnu engang har tiltrukket en stor international kongres.

 .

Innovation og vækst gennem offentligt og privat samarbejde

Kurt Ward, Design Director ved Philips, og Diana Arsovic, Direktør ved Syddansk Sundhedsinnovation, holdt et oplæg med fokus på innovation og vækst gennem offentligt og privat samarbejde. De opfordrede til flere strategiske partnerskaber virksomheder imellem.

Kurt Ward roste gentagne gange den syddanske indstilling til innovation og sagde bl.a.:
The mindset of South Denmark is radically different – you are willing to open up and think different”.

Syddanske virksomheder og institutioner er villige til at tænke anderledes. Men gode intentioner er ikke nok til at være innovative. Et vigtigt og pragmatisk råd, som deltagerne til ambassadørmødet fik med hjem, var, at udfordringer og problemer ikke kan løses i siloer. De skal løses på tværs, så alle kan bidrage.

 .

Sønderborgs Project Zero – en platform for konferencer og vækst

Peter Rathje, administrerende direktør for Project Zero, præsenterede Sønderborgs særlige omstilling. Et offentlig-privat samarbejde med målsætning om at skabe et CO2-neutralt Sønderborg-område baseret på vækst og grønne jobs inden 2029.

Peter Rathje fortalte om, hvordan projektet er bakket op af interessenter – og hvordan det tiltrækker international opmærksomhed. Læs mere på www.ProjectZERO.dk

 .

Vingsted på slap line

Det var med smil og klapsalver, at ambassadørerne gik videre til dagens fornøjelige oplevelser, hvor netværk og socialt samvær var i fokus. Der var mulighed for at se falkeshow, prøve Vingsted Hotel og Konferencecenters nye Zipline (svævebane) samt en tur på skydebanen. Aftenens middag blev krydret med et overraskende besøg fra det lokale mikrobryggeri Bøgedal Bryghus, som gav alle mulighed for at smage udvalget. Inspiring Denmark takker for en dejlig dag med netværk og inspiration.

 .

Dagens deltagere havde mange gode kommentarer om arrangementet og kongresstedet. En deltager nævnte følgende “Vingsted-arrangementet var utrolig flot og berigende – på alle områder. Stor tak også til Vingsted-værterne for deres imponerende indsats og support.” 

Inspiring Denmark takker alle for et godt arrangement.

 .

Se billeder fra dagen her

Se video fra dagen her