Ambassadører udvekslede erfaringer

En række videnskabsfolk, politikere og forretningsfolk, der alle er ambassadører i Syddansk Turismes erhvervsturismes selskab, Inspiring Denmark, var forleden samlet til det halvårlige ambassadørmøde, der denne gang fandt sted på Comwell Keller Park i Børkop ved Vejle.

Ambassadørerne arbejder alle frivilligt for at skaffe internationale kongresser og konferencer til regionen, og på mødet, der blev ledet af medlem af Europa Parlamentet Morten Løkkegaard, kunne de bl.a. høre om erfaringen med at arrangere den største event i verden, nemlig De olympiske Lege. Blandt talerne var en af de ledende kræfter bag OL i London, direktør Mark Howell, som fortalte hvad arrangementet har betydet for London – og for England i det hele taget. Så store arrangementer skal regionen nu nok ikke gøre sig håb om at få – men mindre kan nu også gøre det, og allerede på nuværende tidspunkt har flere af ambassadørerne store videnkonferencer i støbeskeen i regionen, fremgik det på mødet, hvor ambassadørerne samtidig udvekslede erfaringer på kryds og tværs omkring både tidligere og
kommende arrangementer. Blandt talerne var også regionrådsformand Carl Holst, direktør Michael Willewar Svansøe, SET, projektleder Stephan Kleinschmidt, Vækstcentret, centerchef Claus Risager, Robotcentret ved Teknologisk Institut og professor Kim Brøsen, SDU, hvor hovedemnet selvfølgeligt var arbejdet med at være vært ved en konference, og hvad det kan betyde – både for regionen, men også for ens eget arbejde.

I alt 22 Ambassadører deltog i arrangementet, på billedet ses de fynske ambassadører på mødet var (fra venstre) direktør Henrik Kagenow, overlæge Poul Erik Andersen, professor Kim Brøsen, centerchef
Claus Risager, ledende overlæge Lars Brandt, læge Hele Paarup, direktør Clas Nylandsted Andersen, overlæge Lars Henrik Frich, dekan og professor Ole Skøtt, overlæge Johnny Frøkjær, professor Lis Wagner, lektor og overlæge Morten Sodemann, ledende overlæge Bjarne Rønde Kristensen, cand.scient.san. Dorthe Nielsen og klinisk lektor Bjarne Winter Kristensen.

Se flere billeder her.