ASPIRE 2014 blev en succes. Nyt kursus i 2015 på vej

Inspiring Denmarks nye tiltag ASPIRE – kursus for kongressekretærer er nu rundet af. 

 

ASPIRE er et gratis kursusforløb udviklet specielt til kongressekretærer og afdelings- og forskningssekretærer i vidensinstitutioner i Region Syddanmark, som arbejder eller skal arbejde professionelt med planlægning af internationale kongresser/konferencer.

 

Som et led i Inspiring Denmarks arbejde med at tiltrække og vinde internationale kongresser til Region Syddanmark udvikler vi en række arrangementer og kursusforløb med det formål at udvikle regionens kongresaktører.

 

ASPIRE 2014 kursusforløbet bestod af tre 1-dags moduler med fokus på hele planlægningsforløbet af en international kongres. Undervisningen tog udgangspunkt i følgende emner: projektstyring, markedsføring, afholdelse og evaluering. Kursisterne fik først og fremmest værktøjer til at håndtere et kongresforløb, men også en masse inspiration til lokationer, kongressteder samt alternative og opfriskende indslag. Kursets undervisere var Mette Fisker fra ConferenceCare, kommunikationsbureauet Strup og Strup samt Michaela Andersen fra Inspiring Denmark.

 

Alle tre moduler er nu afsluttet, og deltagernes respons har været meget positiv. Vi spurgte deltagerne om, hvilket udbytte ASPIRE 2014 har givet dem. De sagde bl.a.:

 

”ASPIRE 2014 har med sin kombination af teori og praktiske øvelser givet mig den indsigt, der gør, at jeg har forståelse for, hvor bredt jeg skal favne for at være kongresvært og konferenceplanlægger, men også at det kan gøres enkelt!! TAK.”

 

”Jeg har fået gode konkrete værktøjer med fra kurset og adgang til en vidensbank inden for området i form af Inspiring Denmark.”

 

”Jeg har fået rigtig mange gode redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag i mange forskellige sammenhænge. Selvom jeg ikke arbejder med kongresser lige nu, har det været meget udbytterigt og lærerigt, og jeg håber at kunne bruge teorien i praksis på et tidspunkt. Jeg har virkelig fået smag for kongresplanlægning.”

 

På baggrund af succesen og de meget positive tilbagemeldinger har vi valgt at udbyde kurset igen i 2015.

 

Er du eller nogen, du kender, interesseret, kan man allerede nu kontakte Michaela Andersen for at blive skrevet op på listen, hvor kursets deltagere bliver udvalgt fra. Hvis du tilmeldte dig i 2014 uden at få en plads, er du garanteret en plads på ASPIRE 2015-kurset.

 

 

Se billeder fra ASPIRE 2014 her