De første to ASPIRE moduler afholdt

Det andet modul af ASPIRE, Inspiring Denmarks kursus for kongressekretærer, er netop afholdt på Comwell i Kolding. Modulets tema var markedsføring og digitale medier i forbindelse med kongresafholdelse. Sociale medier og de mange kreative kommunikationsmuligheder disse platforme bringer med sig, var et inspirerende debatemne i løbet af eftermiddagen.

 

ASPIRE deltagerne er nu introduceret til delegate boosting, digitale og sociale medier, bids og præsentationer, announcements, skiltning og udsmykning. Deltagernes respons på dagen var meget positiv. De udtrykte stor tilfredshed med de konkrete værktøjer og flere var inspireret til at afprøve nye kommunikationsmuligheder, som de nu kunne tage med sig tilbage til deres organisationer og bruge i kongresplanlægningen.

En deltager nævnte også, at et afgørende udbytte fra dagens program, som hun kunne tage med sig hjem, var viden og argumenter. Kreative kommunikationsløsninger via bl.a. sociale medie platforme er endnu ikke en accepteret tilgang i alle organisationer. Deltagerne kan nu være med til at få sat denne alternative og relevante kommunikationskanaler på tegnebrættet, når en kongres planlægges i fremtiden.