Deltag i Meetovation 3.0 og vær med til at udvikle det danske mødeprodukt

På vegne af VisitDenmark vil vi gerne invitere dig til at være med til at kickstarte et nyt stort initiativ, der handler om at videreudvikle det danske mødeprodukt og fastholde en stærk position i fremtiden.

Projektet har titlen Meetovation 3.0 og er drevet af VisitDenmark i samarbejde VisitAarhus, Inspiring Denmark, Wonderful Copenhagen, Scandic Hotels, Bella Center A/S, Comwell A/S og The Rezidor Hotel Group.

 

Save the date

Initiativet skydes i gang den 26. maj i København og den 27. maj i Middelfart, hvor vi samler en række kloge hoveder fra mødebranchen, forskermiljøet samt fra andre innovative brancher, som vi kan lære af.

Det bliver en udbytterig dag, hvor vi vil fokusere på de seneste trends og tendenser i markedet og på hvordan vi kan omsætte den viden til konkrete udviklingsinitiativer og mere forretning hos dig.

Vær med i udviklingen og sæt dit præg på fremtidens mødeprodukt

Et af formålene med kick-off mødet er at nedsætte en række arbejdsgrupper, som fremadrettet skal arbejde med innovation af mødeproduktet og udvikling af kompetenceniveauet i branchen.

Vi opfordrer derfor interesserede med specialviden inden for markedsføring, konceptudvikling, kompetenceudvikling og mødeplanlægning til at møde op og blive en del af det videre arbejde.

Hvor og hvornår?

Kick-off møderne finder sted på følgende datoer:

  • 26. maj på Crowne Plaza i København kl. 09.00 – 16.00
  • 27. maj på Comwell Middelfart kl. 09.00 – 16.00

Læs mere om Meetovation og kick-off møderne her