Dialogmøde om trends i mødemarkedet afholdt i Middelfart

D. 27. maj valgte en række af mødeindustriens syddanske aktører, at samles for at starte en dialog om fremtidens mødemarked. VisitDenmark tog initiativ til at tale om muligheder, udfordringer og trends i industrien. Følg linket og læs mere om dialogmødet.  

 

Inspiring Denmark opfordrede bl.a. vores partnernetværk til at deltage i et dialogmøde arrangeret af VisitDenmark. Sten Møller, projektchef ved VisitDenmark startede dialogen med et oplæg om trends i industrien. Der var særligt fokus på trends og mega-trends i mødeindustrien og om hvordan vi alle i samarbejde kan gøre oplevelsen bedre for internationale gæster. Dialogmødet blev belejligt placeret efter VisitDenmarks Meetovation 3.0 kick-off konference i Middelfart.

. 

Meetovation 3.0 – Følg udviklingen på LinkedIn

VisitDenmark inviterer alle interesserede til at være med i LinkedIn gruppen omkring udviklingen af Meetovation 3.0. Her ligger på nuværende tidspunkt følgende informationer fra kick-off møderne: Resume af ideudviklingen, fremtidsrapporten, task force inddelingerne. Derudover kan du finde en beskrivelse af selve projektideen. I LinkedIn gruppen vil VisitDenmark løbende informere om udviklingen af projektet. Hvis du ikke allerede er blevet inviteret til gruppen, kan du tilmelde dig her