Inspiring Denmark deltager i IMEX 2014 i Frankfurt

Inspiring Denmark deltager i IMEX 2014. IMEX 2014 messen, der afholdes i Frankfurt 20-23. maj 2014, er et samlingspunkt for mødeindustriens aktører. Følg linket herunder og læs mere om IMEX.

 

IMEX 2014 messen, der afholdes i Frankfurt 20-23. maj 2014, er et samlingspunkt for mødeindustriens aktører. Deltagere kan bl.a. besøge messen for at blive inspireret og tænke innovativt omkring en lang række aspekter af den globale mødeindustri.

 

IMEX messen udvikles og afholdes af internationale mødeprofessionelle. Inspiring Denmark deltager med et ønske om at netværke, samle inspiration og viden, som kan bruges i vores arbejde med at tiltrække internationale kongresser og konferencer til Syddanmark.

 

Organisationen bag IMEX udtrykker, at mødeprofessionelle skal deltage i messen for at lære hvordan møder gøres livligere, begivenheder gøres mere engagerende og mødeproduktet mere mindeværdig. Inspiring Denmark ser frem til at opleve hvilke nye ting, der rører på sig på det internationale mødemarked. Efter IMEX 2014 udsender Inspiring Denmark en kort opsummering af særligt interessante aspekter, som der har været fokus på under messen.