Inspiring Denmark udvikler nyt værtskabsarrangement

Som et led i Inspiring Denmarks strategi udvikler vi flere tiltag med formålet, at motivere videns- og erhvervsfolk til at blive kongresværter. Derfor gentager endnu engang en tidligere succes ”Spiren til Værtskab”. Et arrangement for potentielle værter i regionen med følgende formål:

.

  • Inspirere potentielle værter til i fremtiden at ville påtage sig værtsrollen for internationale konferencer og kongresser.
  • Vise at Region Syddanmark og de store vidensinstitutioner bakker op om værterne.
  • Vise at der er hjælp til værtsrollen og dermed mulighed for at mindske deltagernes egne barrierer.

.

Vores erfaring og historik viser, at disse arrangementer giver en netværksmulighed, der resulterer i møder og i sidste ende, internationale kongresser i Syddanmark.

Ud over dette arrangement, skaber Inspiring Denmark nu en version af dette arrangement, som er tilpasset og målrettet til ph.d. studerende på Syddansk Universitet. Et tiltag med formålet at vise ph.d. studerende vejen til et kongresværtskab. Vi ønsker at inspirere dem allerede nu, så vi sikrer at de medtænker denne mulighed i deres karriereplaner.

 

Er der nogen i dit netværk, der ville være interesseret i at deltage i vores gratis værtskabs arrangementer, er du meget velkommen til at dele vores invitationer.

.

Vejen til Værtskab for Ph.d. studerende

 .

Spiren til Værtskab

.