International konference sætter regionale fodspor

På den store TCI konference, som netop har været afviklet på blandt andet Comwell Kolding og Koldinghus, fik deltagerne øjnene op for de syddanske styrker og flere har allerede meldt deres ankomst igen.

Comwell Koldings medarbejdere bidrog til at konferencens succes også blev deres succes. “Vi var med helt fra start og var med inde over både afvikling af deres Global Coffee og middag på Koldinghus – vi havde adskillige møder undervejs i planlægningsprocessen og bidrog med vores ekspertise med alt fra bordopdækning, workshop afvikling og meget andet” fortæller salgsansvarlig, Anne-Beth Rohde.

Koldinghus leverede en gallamiddag fuld af historiske elementer. Gæsterne blev allerede fra ankomst ført 400 år tilbage i tiden til Chr 4´s Koldinghus, via en fakkelallé blev de ført op til Slottet. I samarbejde med bl.a. eksperter i renæssancefægtning og et renæssanceorkester, var rammerne sat.

“Vores styrke er, at vi i forvejen samarbejder med mange forskellige professionelle aktører, som har udviklet særlige aktivitetstilbud, der kun kan finde sted på slottet, da de formidler Koldinghus’ historie. Derfor kan vi skræddersy aktiviteter som matcher kundens ønsker i helt autentiske rammer.  Gæsterne skal mærke historiens vingesus og få en oplevelse af at være til fest på Jyllands sidste kongeborg.  Og at skabe en fest på et slot er noget af det, vi er rigtig gode til” udtaler Nanna Ebert, Informationschef på Koldinghus.