International markedsførings kampagne fra MeetDenmark

MeetDenmark har et spændende markedsføringsinitiativ på tegnebrættet. Det er institutionerne Inspiring Denmark, VisitDenmark, VisitAarhus, VisitAalborg, og WonderfulCopenhagen, som udgør MeetDenmark, som arbejder på en kampagne, målrettet internationale organisationer med kongrespotentiale.

 

Projektet er endnu i researchfasen indenfor fagområderne CleanTechnology og Medical Science hvor formålet er, at identificere en række internationale organisationer, der enten faciliterer internationale kongresser eller har potentiale for det. 

 

Det strategiske researcharbejde er nu præciseret, og der arbejdes videre med hovedområdet Medical Science, som åbner op for de bedste kongresmuligheder. Herunder, er der identificeret tre udvalgte fagområder; Endokrinologi, Hæmatologi og Immunologi samt en række eksperter indenfor hver. Den endelige målgruppe for kampagnen ekspliciteres og udarbejdelse af kommunikationstiltag kan derefter planlægges.

Inspiring Denmark holder dig opdateret om MeetDenmarks initiativ for at markedsføre Danmark som kongresnation overfor de internationale organisationer med kongresaktivitet.