Nye ambassadører i Inspiring Denmarks korps

På det kommende ambassadørmøde på Vingsted Hotel og Konference d. 8. maj 2014 udnævnes ny ambassadør for Inspiring Denmark.

 

Inspiring Denmark er i øjeblikket i færd med at udpege og starte samarbejde med nye ambassadører. Vores korps, Ambassadors of Inspiring Denmark, består af toneangivende personer inden for forskning og erhverv i Syddanmark. Ambassadørkorpset har Regionsrådsformand Carl Holst som protektor.

 

Formålet med Ambassadørkorpset er at identificere internationale kongresmuligheder, bringe Syddanmark i spil og påvirke beslutningsprocesser, så vi i fællesskab kan tiltrække viden, skabe vækst og sætte Syddanmark på verdenskortet som en kongresdestination i verdensklasse.

 

Til forrige ambassadørarrangement, som blev afholdt sidst i november 2013, blev følgende personer udnævnt som ’Ambassadors of Inspiring Denmark’:

 

  • Mette Thybo, Direktør, Capital of Children
  • Peter Rathje, Adm. Dir., Project Zero
  • Henrik Øregaard Dam, Rektor Syddansk Universitet
  • John Christiansen, Kredsformand, Dansk Sygeplejeråd
  • Simon Møberg Torp, Dekan på Humanistisk Fakultet, Syddansk Universitet
  • Hans Heinrich Hansen, Formand, Federal Union of European Nationalities

 

På det kommende ambassadørarrangement, som afholdes d. 8. maj på Vingsted Hotel & Konferencecenter, skal endnu en ambassadør udnævnes. Inspiring Denmark benytter også lejligheden til at hædre en eksisterende ambassadør for en særlig indsats med ekstraordinær kongresaktivitet til følge.