Nyt samarbejde om kongressite på OUH

Inspiring Denmark har sammen med OUH, SDU og Udvikling Fyn lavet et site for ansatte på OUH og SDU ansatte på klinisk institut, der ønsker at tage værtsrollen på sig.

Sitet blev stablet på benene da læge og ph.d Helene Paarup efterlyste et site der kunne tage kommende konferencearrangører i hånden, så det fremover vil blive nemt og overskueligt at passere en række praktiske forhindringer.

Direktør Peder Jest kunne se behovet, og Direktionssekretariatet stillede web-drevne medarbejdere til rådighed. Siden indeholder forslag til og eksempler på hjemmesider, gode råd og links til nyttige redskaber samt artikler, der relaterer sig til emnet.

Kommende værter fra OUH kan via siden også finde hjælp til at oprette en konferencehjemmeside, som eksempelvis er grundlæggende for at kunne søge midler til en konference- eller kongres. Alle kommende værter, der via sitet ønsker at oprette en hjemmeside, vil blive guidet af Inspiring Denmark omkring både udvikling af kongreshjemmeside samt øvrige vigtige forhold når en kongres skal tiltrækkes.

Endeligt er der lavet en lukket LinkedIn gruppe, hvor kommende værter løbende kan dele deres erfaringer og viden.