Retsmedicinere kom til siteinspection på Fyn

Inspiring Denmark og ambassadør Jørgen Lange Thomsen, Institutleder ved Retsmedicinsk Institut, Odense Universitetshospital, er med i opløbet om at få International Association of Forensic Sciences (IAFS) til Syddanmark i år 2017.

 

Inspiring Denmark har netop afholdt siteinspection for to indflydelsesrige personer. Vi tog imod Duarte Nuno Vieira, som er både professor i Forensic Medicine & Forensic Sciences ved University of Coimbra samt præsident for European Council of Legal Medicine, og med på besøget til Syddanmark var også præsidenten for IAFS 2014 Meeting, Heesun Chung, Ph.d.

Med en siteinspection som denne er Inspiring Denmark med til at fremvise og sælge Syddanmark som en kongresdestination i verdensklasse. Kongresfaciliteter og Retsmedicinsk Institut på Odense Universitetshospital blev fremvist med stort engagement, og vi fik også plads til en lille overraskelse, som kunne vise, hvad området byder på af særlige historier og oplevelser. Vi blev nemlig mødt af selveste H.C. Andersen og hans eventyrkarakterer.

Både Vieira og Chung var imponerede over mulighederne og ret betagede af den lille overraskelse.

Se billederne her