Syddanmark slår sin position fast på konference-verdenskortet

19 konferencer på 13 måneder. Det er status for Inspiring Denmark, der tiltrækker internationale konferencer til Syddanmark.

Smilet anes inde bag de fokuserede blikke hos Inspiring Denmarks medarbejdere i disse dage. Smilet bunder i et bundlinjeresultat på 19 tiltrukne konferencer til Syddanmark i løbet af godt et år.

For en organisation, hvis eksistensberettigelse hviler på at åbne udlandets øjne for de syddanske værdier, når den næste internationale konference skal afvikles, er målet nået en stor tilfredsstillelse.

 

Ros til partnerne

Det er altid rart at blive mindet om, at vi faktisk er gode til det, vi gør, siger Else Aldahl, kongreschef i Inspiring Denmark og understreger:

 Vi er dog kun så gode, som vores partnere gør os til. Vi har et rigtigt godt samarbejde med vores partnerhoteller og samarbejdspartnere, og hvis de ikke gør deres del af indsatsen, ville vi aldrig nå vores mål. Så roserne skal i lige så høj grad gå ud til dem.

 

For Inspiring Denmark er det ikke bare et spørgsmål om at tro på egne evner. Det kræver en kontinuerlig, dybt fokuseret indsats og et tæt samarbejde med dem, der skal afvikle selve konferencerne.

 

Skyder efter stjernerne

Vi har alle antenner ude over for konferencer, der kan passe ind til vores interessenter, og vi er ikke blege for at skyde efter stjernerne i bestræbelserne på at tiltrække konferencer, der normalt ikke vælger et lille land som Danmark og slet ikke byer, der ikke har hovedstadsstatus, siger hun.

Mange af de konferencer, der finder vej til de syddanske hoteller og konferencesteder, er bundet op på forskning.

Men Inspiring Denmark arbejder også med det private erhvervsliv om at tiltrække interessante internationale konferencer til Syddanmark. Og at slå bro mellem fx de syddanske erhvervsklynger og forskningsmiljøerne blandt andet inden for velfærdsteknologi.

 

Fakta

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale konferencer til regionen.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvem Inspiring Denmark er, og hvad de kan dig hjælpe med.

 

Kontaktinformation

Else Aldahl, kongreschef i Inspiring Denmark, tlf.: 2115 0987,

e-mail: ela@inspiringdenmark.dk

 

.