fyrtårne forskning

Uvurderlig sparring med Inspiring Denmark

Danmarks største sundheds- og velfærdsteknologiske projekt runder seks års projektfase af med afslutningskonference på Syddansk Universitet i Odense.

 

Seks år, mere end 100 projekter og 40 udviklede produkter. Det er resultatet af Nordens største sundheds- og velfærdsteknologiske projekt, Patient@home, som torsdag d. 1. februar 2018 holder afslutningskonference på Syddansk Universitet i Odense.

Forventer 180 deltagere

Op mod 180 deltagere vil i løbet af dagen blive præsenteret for forskellige teknologiske produkter, forskningsresultater samt erfaringer, anbefalinger og udfordringer forbundet med et omfattende projekt set-up, der både har involveret offentlige og private institutioner og virksomheder.

Vi har været så heldige at få god hjælp af Inspiring Denmark til især PR og marketing aktiviteter, og det har været et rigtigt godt og effektivt samarbejde, siger Natalie Lundquist, projektkoordinator på Patient@home.

Giver ro i maven

Inspiring Denmark har bl.a. hjulpet med at udfærdige grafiske produkter, fx flyers, plakater, roll ups, bannere og konferencefoldere. På et mere generelt plan har Project Manager Morten Olstrup hjulpet med sparring i forhold til selve konferencen.

Selv om vi ikke har haft brug for Inspiring Denmarks assistance i den mere traditionelle forstand i forhold til at udarbejdet bids på en konference eller stå for indkvartering, har det være uvurderligt at kunne sparre med Morten undervejs. Det har været med til at give ro i maven, siger Natalie Lundquist.

Står altid til rådighed

Også hos Inspiring Denmark har man været glade for det gode samarbejde frem mod konferencen.

– Til Patient@home-konferencen har vi bidraget med vores store erfaring i konferenceplanlægning, fx omkring tidsplaner, materialer og generel rådgivning, og løbende haft en dialog med Natalie. Vi står altid til rådighed for spørgsmål om afvikling af konferencer og kommer også gerne forbi til en snak med kommende værter. Også selvom vi ikke skal afgive et større bud til internationale beslutningstagere, fortæller Morten Olstrup.

 .