Vi gør det hårde arbejde lettere

Inspiring Denmark såede frø på SDU til endnu flere internationale konferencer i Syddanmark.

 

Var du klar over, at du ikke behøver at have en konkret konference i tankerne, inden du kontakter Inspiring Denmark?

Det var et af budskaberne i det oplæg, Inspiring Denmarks Project Manager, Morten Olstrup, gav for 88 medarbejdere på Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet i Odense onsdag den 20. september 2017.

– Vores primære formål er naturligvis at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark, men det er lige så vigtigt, at vi får sået frø hos de værter, der kan se værdien i at afholde konferencer, påpeger han.

 

Flere hjerner tænker bedre end én

Inspiring Denmarks support strækker sig også til selve brainstorm-fasen, for allerede her kan Inspiring Denmark være med til at få sat konferenceplaner på skinner.

– Der er mange, som har travle hverdage og tænker: ”Åh nej, konferencer er alt for hårdt arbejde, og det har jeg slet ikke tid til.” Men det er her, vi kommer ind i billedet. Vi tager hånd om en stor del af det hårde arbejde, og vi gør det endda helt uden beregning, siger Morten Olstrup.

 

Inspiring Denmark tager sig nemlig af meget af det forberedende arbejde – laver bids, indhenter støttebreve, skaber presseomtale og rådgiver i hele planlægningsfasen. Det giver værterne mulighed for at fokusere kræfterne på selve den faglige del af konferencerne.

 

Effekten slår indsatsen

– Det udbytte, man får igennem et konferenceværtskab, mere end opvejer den arbejdsindsats, som man lægger i konferencen. Og en god konferenceidé bør aldrig strande på ”hårdt arbejde”, for vi kan sørge for at gøre det hårde arbejde lettere, siger han.

Inspiring Denmarks oplæg på Institut for Kulturvidenskaber var det første i en række oplæg på SDU i løbet af dette efterår.

 

Fakta

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale konferencer til regionen.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvem Inspiring Denmark er, og hvad de kan dig hjælpe med.

 

 Kontaktinformation

Morten Olstrup, Project Manager i Inspiring Denmark, tlf. 2115 9968, e-mail mol@inspiringdenmark.dk